Adamo hintaállvány

Aki nem szeretné a hintáját egy kampóval a plafonba felfúrni, azoknak nagyon jó megoldás lehet egy állvány Adamo hintához.
Elérhetőség: Külső raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 30.
Szállítási díj: 2.200 Ft
Kívánságlistára teszem
79.900 Ft
Hintarugó:
Kampó betonhoz és fához:
Kopp-stop:
Lábtartó:
Rovarháló:
Menny.:db
Adamo hintaállvány
79.900 Ft
Menny.:db

Leírás

A hintaállvány könnyű szerkezetének és stabilitásának köszönhetően teljesen mobil, így kényelmesen és biztonságosan változtatható az Adamo hinta helye az otthonodban: bármikor magaddal viheted a hintát, így a babád egy pillanatra sem marad nélküled. Az Adamo hintához készült állvány nemcsak beltéren, hanem kint is remekül használható – vidd magaddal bátran a teraszra vagy akár a kertbe, és élvezzétek a babáddal együtt a friss levegőt!

FONTOS: a hintaállvány kizárólag rugóval használható! A hintarugó nem tartozéka az állványnak, azt külön tudod megrendelni.

Súlykorlát: az Adamo hinta állvány biztonsággal 10 kg-ig használható. A 10 kg feletti nagyobb gyerekek számára pedig javasoljuk, hogy a hintát inkább akasszátok fel egy hintakampóra a plafonra, és ezzel növeljétek meg a hinta játékterét a még nagyobb élmény és a korlátlan fejlődés érdekében.

A hintaállvány mérete összeszerelve: 185 cm magas, a lábak közötti távolság 1 m, míg az állvány ív szélessége hátrafelé 1,2 m 
A hintaállvány súlya: 15 kg

Az Adamo hinta, a rég elfeledett bölcső és az egy ponton függesztett hinta ötvözete. Újszülött kortól, egészen a baba 3 éves koráig tudjátok használni! Egy ponton, egy rugóval ellátott kötélzeten függeszkedik, így minden irányú mozgást tud produkálni. Használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugós hintaként. Egyszerűen megunhatatlan!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!