Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.000 Ft

Bérleti és egyéb díjak:

Időtartam Ár
1 hónap 7.000 Ft
3 hónap 20.000 Ft
6 hónap 38.000 Ft
Kaució + 25.000 Ft
Foglalás max. 6 hónap

A vásárlási feltételek 2.8 pontja alapján a bérleti időszak leteltével a kaució visszajár. 

Elérhetőség: Előrendelhető
(3)
Várható szállítás: 2023. április 07.
Szállítási díj: 2.200 Ft
Gyors szállítás
Problémamegoldás

Angelcare AC 517 Légzésfigyelő és kamerás, kétirányú babaőrző

7.000 Ft
Választott bérleti időszak:
Kaució:
Kívánságlistára teszem

Leírás

A csecsemőknél előfordul, hogy a légzésben a normálisnál hosszabb szünet van, de a túlságosan hosszú kimaradás a csecsemő egészségére, életére veszélyes. Ennek a megelőzésében segít ez a műszer, azzal, hogy a csecsemő alatt lévő érzékelő párna jeleket ad, ameddig a csecsemő normálisan lélegzik. 15 másodperc légző-mozgás kimaradás után előriaszt a készülék. 20 másodperc után pedig akusztikus és vizuális riasztáslép életbe.

Megnövelt érzékenység jellemzi a készüléket. Légző mozgás figyelés a matrac teljes felületén. Az érzékelőlap érzékenysége szabályozható. Színes, érintőképernyős szülői egység LCD kijelzővel: 5,0” (13 cm). Széles látószögű kamera videóképernyő nagyítással és digitális zoommal. Pontos dátum és idő kijelzése.

5 féle működési funkció: 1. mozgás 2. mozgás+kattogás 3. mozgás+hangátvitel 4. mozgás+hangátvitel+kattogás 5. hangátvitel(bébiörző).

A DECT technológia révén nem érik ultrahangos, káros sugarak a gyermeket, így a működtetése semmilyen káros hatással nincs az üjszülöttre. A hőmérsékletet C°-ban és Fahrenheit-ban is mutatja és jelez, ha az túl magas, vagy túl alacsony értéket mutatna.

Hangra bekapcsoló vagy folyamatos hangátvitel választható. Kétirányú kommunikáció a biztonság érdekében.

Áramkimaradás esetén elemes üzemmódra vált. Hordozható, tölthető szülői egység. Alacsony elemfeszültség jelzés.

Babaszoba-hőmérséklet kijelzés (értékkel) és riasztás (szülői egységen). LED-es éjszakai fény a babaegységen hőmérséklet-jelzéssel. Színjelzések találhatóak rajta, a kék: hideg, piros: meleg, fehér: megfelelő hőmérséklet.

Adattárolás a légzésfigyelés és babaszoba hőmérsékleti adatokról (max. 2 hónap). Hatótávolságon kívüli riasztások, ez akár 250 m is lehet.

Nem orvostechnikai eszköz!

Az ANGELCARE légzésfigyelőket több mint 25 hazai kórház ajánlja.

Vélemények

4.67
3 értékelés
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
2021. 05. 13. -
Szuper ez,hogy kitudtuk bérelni,hiszen nem sokáig tervezzük használni,csak mig a csecsemő korszak van és így más is kipróbálhatja.
2021. 05. 09. -
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, nálunk is szuper szolgalatot tesz. Csak ajánlani tudom.
2021. 05. 09. -
Jó ez a sok lehetőség, amiket kínál. Nagy a lakasunk, de bérlés után ugy döntöttünk, veszünk egy sajátot, mert sok ideig hasznát tudjuk venni.
Az oldal tetejére