Eco Rascals bambusz gyerek tányér - zöld


  • Eco Rascals™ bambuszból készült tányér
  • 4 hónaptól - 5 éves éves korig ajánlott 
  • Vákuumos tapadókoronggal ellátva. Kiválóan rögzíthatő asztalra, etetőszékre

Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: (1)
Várható szállítás: 2024. május 24.
Szállítási díj: 1.090 Ft
Kívánságlistára teszem
7.925 Ft
Menny.:db
Eco Rascals bambusz gyerek tányér - zöld
7.925 Ft
Menny.:db

Leírás

Szuper szívólemezzel ellátott, levehető szilikon szívó talp ötféle Eco rascals ™ színben kapható, és légmentesen záródó mechanizmuson dolgozik, hogy biztosan tapadjak az etetőszékhez vagy az asztalhoz.

Az alapanyagokról:

Bambuszból készült termék, amely természetes anyag, szerves, újrahasznosítható, biológiailag lebontható, növényvédő szerek használata nélkül termesztik és szüretelik. Könnyen tisztítható és kellemes tapintású.

Akiknek ajálnjuk:

Alkalmas vagyok olyan kisgyermekek számára és azon kívül is, akik napi három vagy több szilárd ételt esznek. Az idősebb gyermekek számára a szívólap levehető.

Felépítése:

Három részre bontott a tál, amelyek tökéletesek az ételek szétválasztására és új ételek kipróbálására. A szelvénylemezek kiválóan segítik a szülőket a kiegyensúlyozott ételek elkészítésében. A levehető szilikon szívóalapok és a kanalak az FDA által jóváhagyott 100% -os szilikonból készülnek, műanyag, BPA, PVC, ólom és ftalát mentes.

Ápolási utasítások:

Első használat előtt meg kell mosni meleg szappanos vízben, és alaposan ki kell öblíteni - minden használat után ilyen ápolásra van szükség. Kerüljük, hogy túl forró vagy túl hideg érintkezésnek legyen kitéve a termék, ezért kérjük, ne legyen mikrohullámú sütőbe, sütőbe, sterilizálóba, mosogatógépbe vagy fagyasztóba téve. Bár látszólag úgy tűnhet nem okoznak sérülést, ez nem így van.

Mindig felnőtt felügyelet mellett használd!

  • BPA mentes
  • Ftalátmentes
  • Melamin mentes
  • Ólommentes

Vélemények

4.00
1 értékelés
0
1
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 05. 10.
Jól tapad a felületekhez, lehet porciózni benne az ételt.