Freycoo - Bőrtalpú cipő - Rózsaszín Amália


Bélelt cipő, ami bőrből készült bőr talppal, vékony gumi réteggel ragasztva és varrva. Alkalmas kinti és benti cipőként is egyaránt. Lágy és teljesen rugalmasak anyagből készült, ami lehetővé teszi, hogy érezze a talajt a lábai alatt, és így természetesen formálja és erősítse a gyermekek lábát.


Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 24.
Szállítási díj: 1.090 Ft
Kívánságlistára teszem
Méretek
6hó
8.400 Ft
Menny.:db
Freycoo - Bőrtalpú cipő - Rózsaszín Amália
8.400 Ft
Menny.:db

Leírás

Freycoo - puhatalpú bőrcipő az első lépésekhez.

Talp: a cipő háromrétegű bőr talppal rendelkezik. Egy külső bőrrétegből, egy belső bőrbetétből és egy habbetétből áll a két réteg között. A puhatalpú cipők két változban kaphatóak az egyikben 1-1 gumi korongot helyeztek el a sarok és a labujjak alá. A másikban pedig egy gumibetét van, ami a talp teljes felületét fedi és varrva van. A gumi párna nagyon vékony és puha, és nem akadályozza meg a talp hajlítását.

Felsőrész: A felső anyag mindig minőségi bőr.

A cipők teljesen rugalmasak, és alkalmi viseletre alkalmasak kültéren és beltéren egyeránt. A puha talpnak köszönhetően teljesen alkalmazkodnak a lábakhoz, és lehetővé teszik a lábfej természetes fejlődését - mint mezítláb járáskor. A lábujjaknál széles, amely így helyet biztosít a lábujjaknak, nem deformálódnak, mint általában a szűk cipőkben. Extra könnyűek - egy cipő súlya csak kb. 50 gramm.

A szélesebb vágásnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a húsosabb lábakhoz és a magas vágású lábakhoz is.


Vásárlás előtt gondosan mérd meg a láb hosszát! Helyezd a gyermeked talpát egy papírlapra és rajzold körbe a körvonalát, és mérd meg a sarkától a leghosszabb ujjig terjedő távolságot. Ha a talpa nem azonos hosszúságú, válaszd ki a cipő méretét a hosszabb talpnak megfelelően. Adj hozzá az eredményhez plusz 1 cm-t a megfelelő kényelemért.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!