FREYCOO - PUHATALPÚ CIPŐ - FLAMINGÓ - FEHÉR


A Freycoo puhatalpú cipők saját márkás termékek. A gyártó kiemelt figyelmet szentel a minőségre, ezért a cipők prémium minőségű, tartós bőrből készülnek. A felhasznált anyagoknak köszönhetően erősek és tartósak, de megőrzik lágyságukat és kényelmüket.


Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.090 Ft
Kívánságlistára teszem
Méretek
N/A
5.550 Ft
FREYCOO - PUHATALPÚ CIPŐ - FLAMINGÓ - FEHÉR
5.550 Ft

Leírás

A Freycoo puhatalpú bőrcipő ideális első cipőnek. Könnyűek, puhák és a talpuk csiszolt bőrének köszönhetően természetesen csúszásmentesek. Könnyen felhelyezhetők és szilárdan tarthatók a lábakon, a bokák körül elhelyezett gumiszalagokkal. Imádni fogod a puhatalpúakat, mint otthoni papucsok, vagy legyen szó babakocsizásról vagy pedig utazás során

A gyártó gondoskodott a minőségről, ezért egy független szlovák laboratóriumban bevizsgáltatta a cipőihez használt bőrt a hat vegyértékű króm után kutatva. A vizsgált minták megfeleltek a szigorú szabványnak, azokat az EN ISO 17075-1: 2017 módszerrel tesztelték. Többet megtudhatsz a hat vegyértékű krómról az Erin Brockovich című filmben.


Vásárlás előtt gondosan mérd meg a láb hosszát! Helyezd el a gyermeked talpát egy papírlapra és rajzold körbe a körvonalát, mérd meg a sarkától a leghosszabb lábujjig terjedő távolságot. Ha a két talpa nem azonos hosszúságú, válaszd ki a cipő méretét a hosszabb talpnak megfelelően. Adj hozzá az eredményhez plusz 1 cm-t a megfelelő méretért és kényelmes viseletért.

Példa.:

  • a gyermeked talphossza 12 cm, akkor a 12 hó méretet kell választanod, vagy
  • ha gyermeked talphossza 11,5 cm, akkor válaszd a 6hó méretet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!