Manduca XT biopamut csatos babahordozó - Denimgold-Toffee


 • Manduca XT - 3 év garanciával
 • Elől, hát és csípő hordozáshoz
 • 3,5kg - 20kg-os baba hordozható benne
 • Állítható hátrész a szabadalmaztatott megoldással 
 • Vitathatatlanul az egyik legjobb csatos babahordozó

Átlagos értékelés: (3)
Kívánságlistára teszem
69.990 Ft
Manduca XT biopamut csatos babahordozó - Denimgold-Toffee
69.990 Ft

Leírás

A Manduca csatos babahordozó (a kenguru modern változata), mely meglepően kényelmes és anatómiailag tökéletesen tervezett kialakításának köszönhetően népszerű a szülők között. A modern babahordozó viselésének érzete össze sem hasonlítható egy hagyományos kenguruéval.

Manduca XT tulajdonságai:

Csatokkal és hevederrel tudod állatani a babahordozó eszközt, ami könnyen, mégis sokféleképpen állítható. Hordozhatsz vele elöl a mellkasunkon, háton és csípőn is, ha szeretnéd.

A mérnöki munka eredménye a jó súlyelosztása, amit több ponton vezet el, könnyebbé téve az egyre nehezedőbb súly viselését. Jó tudni, ha minél korábban és rendszeresen hordozunk, annál könnyebben hozzászokik a testünk a megnövekedett terhelésnek.

A Manduca XT babahordozó magassága három módon állítható, a szabadalmaztatott Zipin segítségével
:

 1. Összehúzott cipzár - a hordozó hátrésze így a legkisebb. Ezáltal kisebb babának is jó, vagy később, mikor már a baba kezdi felfedezni magát és ő úgy dönt ki szeretné rakni a karjait, így nekünk is könnyebb. :)
 2. Nyitott cipzár - a hordozó hátrésze így a legnagyobb. Nagy babáknál is jól támasztja a hátat.
 3. Zipin betéttel - oválisan kialakított forma, azért hogy a két oldalán összehúzza a hátrészt, ami a gömbölyűbb hátrész megformálását segíti.

A hordozó szélessége azaz a terpesz szélesség állítható, kiegészítő elem nélkül, a derékpántra integrált csúszka segítségével. A beállítás tartománya: 16cm - 50cm 

A vállpántok szétcsatolhatóak, ezáltal hordozhatsz vele csípőn is, valamint elölhordozáskor van rá lehetőség, hogy a pántokat a hátadon keresztezve futtasd, ami sokmindenkinek kényelmesebbé teszi a hordozást.

A vállpántok hossza három helyen állítható, ezért elöl, és háton hordozásnál is kézre áll az állítás. A vállpánton legfelül is van állítási lehetőség, ami abban segít, hogy egészen kicsi és egészen nagy szülőknél is megfelelő helyzetben lesz a baba. A mellkaspánt a két vállpántot köti össze, ezáltal a vállakról nem csúsznak el.

A derékpánton lévő biztonsági csatt 3 helyen záródik.

Több funkciós alvócsuklya/fejtámasz: alvás közben tartja a baba fejét, adott esetben védi a naptól és a széltől, ezzel tovább magasítható a hátrész. Ha nem használjuk, az erre kialakított zsebbe elrakható.


Méretek:

 • Derékpánt: 64 -140 cm
 • Vállpántok: 56 -117 cm

3,5kg - 20 kg eléréséig használható, tehát a kezdetektől a hordozós kor végéig. Remekül állítható, csatosok közül a tapasztalataink alapján a legjobban illeszkedik a kicsikre.

3 év garancia:

 • Csattokra
 • Patentokra
 • Varrásra
 • Cipzárra
 • Gumipántokra

Anyaga: 100% biopamut. Duraflex pántok, nikkelmentes patentok és zipzár.

Mosható: mosógépben 30 °C-on.

Német minőség, vitathatatlanul az egyik legjobb babahordozó a piacon.


 •  

Vélemények

4.67
3 értékelés
2
1
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 05. 15.
Olyan jó érzés, amikor Magamea csatolom es biztonsagosan tudunk sétálni egy nagyon, tündérien alszik abban a pózban.
2021. 05. 10.
Kifogastalan a anyaga es ultrakenyelmes hordozni.
2021. 05. 09.
Túl vagyunk az első próbakörön vele és nem hittem el, hogy az amúgy éber mindenre rácsodálkozó csöppségem mély álomba szenderült :) köszönjük a rugalmasságotokat.