Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
32.000 Ft
Időtartam Ár
1 hónap 7.000 Ft
3 hónap 20.000 Ft
6 hónap 38.000 Ft
Kaució + 25.000 Ft
Foglalás max. 6 hónap

A vásárlási feltételek 2.8 pontja alapján a bérleti időszak leteltével a kaució visszajár.


Elérhetőség: Előrendelhető
Gyors szállítás
Problémamegoldás

Medela Swing Maxi elektromos mellszívó

32.000 Ft
Választott bérleti időszak:
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az új Swing Maxi kompakt dupla elektromos mellszívó tökéletes minden anyának, aki egyszerű és időtakarékos megoldást keres. Tökéletes a laktáció serkentésére, valamint mindennapi használatra.

A Medelától származó Swing maxi mellszívó rendelkezik a Swing modell minden előnyével és egy sokkal erősebb motorral, amely lehetővé teszi a tej mindkét mellből történő egyidejű expresszálását. A két mell egyidejű szivattyúzása átlagosan 18% -kal több tejet eredményez, és a pumpálás idejét is felezi. Könnyű és kényelmes.

Egyszerű kialakításának köszönhetően a Medela Swing maxi mellszívót könnyen magával viheti. Könnyen összecsukható és szétszedhető a tisztításhoz, és az összes alkatrészt mikrohullámú úton sterilizálják.

2-fázisú expressziós technológia: A Medela 2-Phase Expression technológiája megismétli a baba természetes szoptatási viselkedését, biztosítva a lehető legjobb kényelmet az anyák pumpálásában. A kétfázisú expressziós szivattyúzás rövid, gyors szívómozdulatokkal kezdődik, amíg a tej ki nem folyik, majd lassabb szívómozdulatokkal fejezzük ki a tejet. A növelés / csökkentés gombokkal beállíthatja a legjobb szivattyúzási vákuumszintet a kényelem és a tejáramlás érdekében.

Könnyen kezelhető felület négy gombbal, kompakt méret a könnyű hordozhatóság érdekében.

Az oldal tetejére