Snuza PICO II hordozható (mobil) légzésfigyelőA vásárlási feltételek 2.8 pontja alapján a bérleti időszak leteltével a kaució visszajár.


Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: (2)
Várható szállítás: 2024. július 25.
Szállítási díj: 2.200 Ft
Kívánságlistára teszem
4.500 Ft
Választott bérleti időszak:
Kaució:
Snuza PICO II hordozható (mobil) légzésfigyelő
4.500 Ft

Leírás

Okostelefonon követheted babád hasi légzőmozgását, figyelheted a hőmérsékletét és jelzi ai alvási pozíciót. Az applikáció elérhető IOS és Android készülékekre is.

Ez egy érintkezésmentes készülék, ami érzékeli a legapróbb mozgást és felügyeli a babádat, amikor alszik. Ha 15 másodperc mozgás nélkül telik el a Pico rezgést ad a babának – további 5 másodperc mozgásérzékelés nélkül telik el a Pico egy hangos és éles jelzést ad ki. A Snuza® Pico App azonnal értesíti a mért adatokról – a hasi mozgásról, a testhőmérsékletről, a test pozíciójáról sőt arról is, hogy a készülék nem esett-e le.

A Snuza® Pico érzékelheti a külső mozgást is, ezért nem ajánlatos használni a babával való együttalváskor, illetve akkor, ha a baba babakocsiban vagy autósülésben alszik.

SNUZA MOBIL LÉGZÉSFIGYELŐ BÁRHOVA VIHETŐ ÉS KÖNNYEN ILLESZTHETŐ BÁRMILYEN PELENKÁHOZ.

Vélemények

4.50
2 értékelés
1
1
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 01. 23.
Okos kis eszköz. Tökéletes funkciókkal ellátott. Egyetlen problémám, hogy néha elveszíti a bluetooth jelet, holott egy szobában vagyunk. Ekkor a telefon nem jelez, de bízom benne, hogy a kis eszköz azért sípol, ha baj van. A bérbeadó nagyon kedves, rugalmas, és problémamegoldó. Csak ajánlani tudom.
2022. 01. 20.