Timba babakarám


A babakerítés igazán hasznos kiegészítő, amikor a baba még ha csak kúszva is, de elindul felfedezni a lakást. Használatával biztonságosan lezárhatunk olyan helyiségeket, amelyekbe nem szeretnénk, hogy véletlenül is betévedjen, de akkor is jó megoldás, ha a járóka már kicsinek bizonyul, és szeretne nagyobb mozgásteret biztosítani gyermekének.


Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: (5)
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: 2.200 Ft
Kívánságlistára teszem
57.990 Ft
Menny.:db
Timba babakarám
57.990 Ft
Menny.:db

Leírás

A babakerítés igazán hasznos kiegészítő, amikor a baba még ha csak kúszva is, de elindul felfedezni a lakást. Használatával biztonságosan lezárhatunk olyan helyiségeket, amelyekbe nem szeretnénk, hogy véletlenül is betévedjen, de akkor is jó megoldás, ha a járóka már kicsinek bizonyul, és szeretne nagyobb mozgásteret biztosítani gyermekének. Segítségével egy igazi kis játszóteret rendezhetünk be a lakás egy adott pontján úgy, hogy biztonságban tudhatjuk gyermekünket és kizárhatjuk a veszélyforrásokat. Tökéletesen megfelel lépcsők, átjárók, folyosók, kandallók, vagy sarokban elhelyezett tárgyak elzárásához.

A termék összesen 8 elemből áll, 7 darab kerítés, és 1 db ajtóból, melyek mindkét irányban harmonika-szerűen összehajthatóak, így tárolása egyszerű és praktikus. Az elemek sokrétűen kombinálhatóak, szükség szerint a rendelkezésre álló tér formájához igazíthatók, így tetszőleges számú elem felhasználásával lehet bővíteni vagy szűkíteni a bútort. A hajlatok flexibilisek, így az egyes részek egymáshoz képest elfordíthatók és tetszőleges alakzatba rendezhetők. Az oldalelemek egymáshoz rögzítése a sarokpontokon található végelemekkel történik, így a kívánt alakzat fixen rögzíthető. Az elemek alján 2 db csúszásgátló szalag teszik még biztonságosabbá a terméket. Az ajtó mindkét irányba nyitható, ami egyszerűvé és gyorssá teszi az áthaladást. A terméket a falhoz is rögzíthetjük, melyhez a csomagolás tartalmazza a szükséges csavarokat és tipliket. Az egyenes vonalban felállított kerítést szükséges merevíteni. A nagyobb stabilitás elérése érdekében célszerű az elemeket cikk-cakk alakzatban elhelyezni. Legstabilabb használata körben, vagy bármilyen olyan alakzatban érhető el, melyben az első és utolsó elemek összekapcsolódnak.

Méretek:

  • Súly: 20 kg
  • Magasság: 73 cm
  • Szélesség: 83 cm
  • Teljes hossza: 653 cm

Anyaga:

gőzölt, tömör bükkfa, bevonat nélkül

 

Vélemények

4.80
5 értékelés
4
1
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 08. 03.
rendkívül mobilis, hasznosan alkalmazható eszköz, mi a kismedencét kerítettük körbe vele, így a kutyáink is szabadon mozoghattak és a baba is védve volt.
2021. 11. 23.
2021. 10. 13.
Rendkívül jó választás volt, igazi minőségi darab, Köszönöm! Ajánlani fogom az ismerőseimnek is.
2021. 05. 11.
Speciál az ajtó nagyon jó, hogy ket irányban is nyitható. Összességében is elég jó szerkezetileg is.
2021. 05. 08.
Szoba éke.saját kis birodalmat tudtunk ezáltal kialakítanio,de mégis szemmel tudjuk tartani is a babánkat.csodás.