Badabulle ajtórács Deco Pop fa natúr


  • kevesebb mint 10 perc alatt könnyedén összeszerelhető, segédeszközök nélkül
  • Rögzíthető csavarral vagy nyomótartó rögzítéssel
  • 63 - 106 cm-es szélességű nyílásokba rögzíthető
  • Két féle nyitási mód: lengőajtó (csavaros rögzítés), nyitható ajtó (nyomótartó)
  • Megfelel az EN 1930:2012 sztenderdnek

Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. június 24.
Szállítási díj: 2.200 Ft
Kívánságlistára teszem
27.990 Ft
Menny.:db
Badabulle ajtórács Deco Pop fa natúr
27.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Mi lenne ha nem kéne soha többet azt mondanod, hogy „ooo nee, megint a lépcső felé megy?"

Minden szülő büszke arra, amikor a gyermeke megteszi az első lépéseket. Ugyanakkor megjelenik a félelem is, hogy a kis huligán veszélyes helyzetekbe fogja magát sodorni. Hiszen szülőként sem lehetsz mindig mindenhol ott. Erre jó megoldás a Deco Pop biztonsági rács a Badabulle-től. Megbízhatóan megvédi gyermekét az olyan veszélyzónáktól, mint a lépcsők, a kandallók és más kényes területek.

A legmegbízhatóbb védelem – csavaros rögzítés

A Deco Pop ajtóvédő 63 és 106 cm közötti nyílásokra alkalmas. Rugalmasan állítható minden további bővítés nélkül. Választhat csavar vagy nyomótartó rögzítés között . A lépcső biztosításához javasoljuk, hogy csavarozza be a Deco Pop lépcsőkaput, mert ez biztosítja a legerősebb rögzítést és hosszú távon a legbiztonságosabb megoldást gyermeke számára. A csavaros rögzítés a Deco Pop ajtórácsot nagyon praktikus mindennapi segítővé teszi, mert a biztonsági fogantyúval egyik oldalán lengőajtóként mindkét irányban nyitható.

Ideális minden igényhez – nyomótartós rögzítés

Ha csak alkalmanként szeretné használni a biztonsági kaput bizonyos helyiségek ideiglenes zárolásához, akkor a Deco Pop nyomótartója megfelelő. Mivel ezekben az esetekben a gyermekvédelmi rács az ajtókerethez vagy egy rögzített korláthoz van rögzítve, így nem kell lyukakat fúrni a falba, és a biztonsági rácsot felakaszthatja, és szükség esetén eltávolíthatja. A két rögzítési rendszer közül bármelyiket választja, az ajtórács felszerelése csak néhány percet vesz igénybe.

A Deco Pop négy dekoratív színben kapható: fa, fehér, szürke és fekete, hogy megfeleljen bármilyen belsőépítészeti dizájnnak.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!