Philips Avent digitális bébiőr SCD502/52


A vásárlási feltételek 2.8 pontja alapján a bérleti időszak leteltével a kaució visszajár.


Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: (1)
Várható szállítás: 2024. július 25.
Szállítási díj: 2.200 Ft
Kívánságlistára teszem
1.900 Ft
Választott bérleti időszak:
Kaució:
Philips Avent digitális bébiőr SCD502/52
1.900 Ft

Leírás

A DECT technológia garantálja a más jeleket sugárzó eszközök (például más babaőrzők, vezeték nélküli telefonok, mobiltelefonok) keltette interferenciától mentes működést. Ez biztonságos és személyes kapcsolatot tesz lehetővé, így biztos lehet benne, hogy Ön az egyetlen, aki hallja kisbabáját. A jelzőfényekről még kikapcsolt hangerőnél is leolvasható a gyerekszoba zajszintje.

Előfordul, hogy a lefektetett kisbaba sokáig nem nyugszik meg. A békés, meleg éjszakai fény segítségével elősegítheti a baba megnyugtatását és az elalvást.

Beltéri hatótávolság: akár 50 méter*, kültéri hatótávolság: akár 300 méter*. A szülői egység tökéletesen működik hálózatról. A mobilitás növelése érdekében behelyezhet akkumulátorokat is, így vezeték nélkül használhatja a szülői egységet. Helyezzen be két 1,5 V-os R6 AA alkáli elemet vagy két 1,2 V-os R6 AA tölthető elemet.

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 03. 16.
Rendkívül megbízható, egészen nagy távolságban is tökéletesen működik, ráadásul gyerekjáték a beüzemelése. Egy mondatban: Egyszerű, de nagyszerű. Továbbá ezúton is szeretném megköszönni, a hibátlan terméket és a nagyszerű lebonyolítást a bababerlet.hu-nak!